16 Haziran 2021 Çarşamba

Kısa Sürede Zayıflama Yöntemi: İsveç Şurubu Nedir, Nasıl Kullanılır?

İsveç İksiri olarak da bilinen İsveç şurubu kullanıcı yorumları kapsamında son dönemde oldukça olumlu geri bildirim almasıyla birlikte en çok tercih edilen zayıflama yöntemlerinden biri haline dönüştü. Bu bağlamda özellikle kadınların çok sık başvurduğu yöntem olan İsveç Şurubu nedir?

İsveç Şurubu Nedir?

İsveç Şurubu, 18. yüzyıl dolaylarında İsveç’te yaşayan Doktor Samst’ın 104 yaşına gelmiş olmasına karşın son derece sağlıklı bir yaşama sahip olmasıyla dikkat çekmiştir. Rivayete göre doktorun bu yaşa kadar herhangi bir sağlık sorunu çekmeden yaşamasının ve aynı zamanda çevresinde bulunan ve aile bireylerinin de aynı oranda uzun süre yaşamalarını sebebi bu şurubun olduğu düşünülmektedir.

Bu iddiaların oluşmasının en temel sebebi ise doktorun ölümüne yol açan olayı tamamen bir kaza oluşudur. Bu bağamda doktor bindiği attan düşmek suretiyle 104 yaşında yaşama gözlerini yummuştur ve o yaşta bile ata binecek kadar sağlıklı durumdadır. Hal böyleyken İsveç Şurubu, oldukça büyük ün kazanarak günümüzde şifa deposu olarak pazarlanır.

İsveç Şurubu Nasıl Kullanılır?

Bu bağlamda İsveç Şurubu kullanım yöntemleri genel hatlarıyla şu şekildedir: 

·         Çay olarak tüketilmesi mümkün olan şurubun bir bitki çayı ile karıştırılmak suretiyle çay formunda tüketilmesi tavsiye edilir.



·         Cilt güzelliğinin sağlanması maksadıyla kullanılacak ve sivilce oluşumlarının ortadan kalkması amacıyla kullanılacaksa birkaç damla ile pamuğa sürülmeli ve sivilceli bölgeye teması sağlanmalıdır.

·         Yara ve benzeri durumlar için de kullanım yöntemi bu şekilde olmalı ve pamuk yardımıyla masaj yapılarak sürülmelidir.

·         Lekeler veya ağrılı bölgelerin tedavi edilmesi amacıyla kullanılması halinde ise cilde doğrudan temas etmemelidir. Öncelikli olarak zeytinyağı ya da kantaron yağı ile cilt bölgesi temizlenmeli ve sonrasında şurup bir bez yardımıyla 2-3 saat kadar kalacak şekilde bölgeye sarılmalıdır.


·         Oral yol ile şurubun tüketilmesi halinde ise günde 3 dozdan fazla alınması kesinlikle önerilmez.

İsveç Şurubunun Faydaları

Bu kapsamda İsveç Şurubu faydaları genel hatlarıyla şu şekildedir:

·         Düzenli kullanımlarda baş dönmesi ve baş ağrısı gibi kronik şikayetler ortadan kalkar.

·         İçeriğinde bulunan Aleovera ile cilt yenileme özelliğine sahiptir ve Egzama hastalığı konusunda tedavi edici bir işlevi bulunur.

·         Göz kızarıklıklarını önler ve bağırsak kurdu oluşumlarına karşı çözüm sunar.

·         Sara krizlerine karşı anlık çözüm üretir ve kas kontrolünü sağlar.

·         Regl döneminin düzenlenmesini sağlar.

·         Cilt yüzeyinde oluşan nasır, leke, akne ve sivilce gibi oluşumları önler ve tedavi eder.

·         Stresi azaltır ve yara tedavisi konusunda kullanılabilir.

 

Gibi pek çok farklı özelliği ile İsveç Şurubu doğal bir mucize olma özelliğine sahiptir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder