19 Haziran 2021 Cumartesi

Kısa Sürede Zayıflama Yolları: 1 Haftada Zayıflayın!

 Fazla kilolar hepimizin şikâyetçi olduğu bir konu. Her sene özellikle yaz ayları yaklaştığında daha çok dikkatimizi çeker fazla kilolarımız. Peki, bunlardan kısa sürede kurtulmak mümkün mü? Örneğin 1 hafta içinde! Doğru bir beslenme ve spor düzeniyle bunu başarmak mümkün.

Doğru Bir Spor Planı Oluşturmak

Egzersizin vücudumuz için faydalarını ve hızlı kilo vermeye ne kadar yardımcı olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama hepimizin vücut yapısı, kilo aldığı bölgeler farklı. Örneğin; kimisi vücudunun üst bölgelerinden kilo almaya yatkınken; kimisi de daha çok alt bölgeden kilo alır. Eşit şekilde kilo alan bünyeler de vardır.



Burada önemli olan vücut yapımızı iyi bilmek ve ona göre bir spor planı hazırlamak. Mümkünse bir uzman eşliğinde hazırlayacağınız doğru bir egzersiz programı ile çok kısa sürede ve zorlanmadan kilo verebilirsiniz. Çok fazla yükün altına girerek ve kendinizi halsiz bırakana kadar yapacağınız plansız bir spor; size çok da faydalı olamayacaktır. Bu durum, bir dersin sınavına girmeden önce; bütün derslerin konularına aynı anda çalışmaya uğraşan bir öğrencinin durumuna benzetilebilir. Yani sizin kilolarınız hangi bölgedeyse ona ağırlık vererek yapacağınız bir egzersiz takvimi tahmininizden de fazla işe yarayacaktır.

Sağlıklı Bir Beslenme Düzeni ve Diyet Planı Oluşturmak

Kısa sürede zayıflama yolları: 1 haftada zayıflayın! Nasıl mı? Elbette doğru bir beslenme ile. Sağlıklı bir beslenme düzeni; kilo problemi olsun olmasın herkesin hayat boyu uygulaması gereken bir madde. Kendi bünyenize ve genel sağlık kurallarına uygun bir şekilde oluşturacağınız bir beslenme düzeniyle; istediğiniz kiloları verdikten sonra da; sağlıklı kalmak ve formunuzu korumak için bu düzeni devam ettirmek isteyebilirsiniz. Yani doğru bir beslenme; hayat boyu uygulayacağınız belki de en önemli ve yararlı alışkanlığınız olacaktır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder